El Lima Horta ha caigut a casa contra el Canoe (64-65) en un partit molt disputat entre els dos equips i que s’ha decidit al quart final de partit amb diverses pèrdues de les hortenques que han permès les anotacions del conjunt madrileny. El Lima continua a la part baixa de la classificació i suma la cinquena derrota consecutiva, tot i una millora en el joc.

Bona reacció del Lima Horta durant tot el partit

El Canoe ha començat millor el partit que el Lima Horta amb un parcial de 0-7 als primers 2 minuts de partit. Al conjunt hortenc li ha costat molt anotar amb una gran defensa de les madrilenyes a la zona. El Lima Horta ha començat a escurçar el marcador a la segona meitat del primer quart i han empatat el partit 14-14, però el conjunt madrileny ha fet un triple abans del final del quart i s’ha avançat 14-17. L’inici del segon quart ha estat també per al Canoe, que ha augmentat la distància amb el Lima Horta fins als 10 punts gairebé tot el segon quart. Al final del quart, el Lima ha retallat distàncies i han quedat cinc punts avall al marcador (30-35)

El Lima ha començat millor el tercer quart remuntant 39 a 37 als dos primers minuts de la segona meitat, però les madrilenyes han reaccionat i han tornat a capgirar el marcador i han marxat al quart quart 49-51. El Lima s’ha avançat al marcador a l’inici de l’últim quart (57-53) en una gran reacció de les hortenques. La igualtat al marcador ha continuat fins als últims dos minuts quan el Canoe s’ha avançat al marcador (61-62).

El Lima Horta competeix bé i vol millorar a la segona volta

Després d’una primera volta en què el Lima Horta va acabar en tretzena posició, les d’Horta volen remuntar aquesta dolenta ratxa de resultats encadenant victòries per sortir de la zona baixa de la classificació. Contra el Canoe, el Lima ha competit molt bé i ha igualat el ritme de les madrilenyes, que anaven per davant a la classificació però no s’ha pogut emportar la victòria tot i les remuntades al partit.