El Barça s’ha imposat al Pozuelo en la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola de rugbi, la màxima categoria del rugbi estatal. Tot i que només s’han disputat cinc partits, la victòria és molt important per a les blaugrana, que deixen les madrilenyes a cinc punts de distància. La setmana que ve juguen al camp de les últimes classificades, l’Eibar.

Domini del Barça

Les jugadores barcelonistes han dominat des de l’inici del partit i, al descans, ja dominaven per 15 a 0. Un cop de càstig de Claudia Peña al minut 11 ha començat a decantar la balança, que s’ha ampliat a favor de les locals amb l’assaig d’Ariadna al minut 25, que, amb el xut de transformació posterior, ha acabat significant el 10 a 0. Un nou assaig de Martina Márquez ha significat el 15 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans. No hi ha hagut transformació posterior.

Les blaugrana rematen la feina

La segona part ha començat igual que la primera, amb un cop de càstig de Claudia Peña que ha significat el 18 a 0. El Pozuelo ha retallat diferències amb un assaig de Lia Piñeiro (18 a 5). El Barça ha deixat l’enfrontament sentenciat amb un assaig d’Axelle Beatrice, que ha deixat el marcador definitiu en 23 a 5.