Inici Primera Divisió waterpolo
@SergiCrespi

La Primera Divisió masculina i la femenina tornaran a tenir, una temporada més, representants de la ciutat de Barcelona. El CN Montjuïc, el CN Poble Nou i la UE Horta disputaran la segona màxima categoria del waterpolo masculí. En el cas dels hortencs, a més, també tindran un equip en la Primera Divisió femenina.

UE Horta

El conjunt de Pau Brias afronta el repte de repetir o igualar el que va fer la temporada 2020-2021. El curs passat, els hortencs van caure en semifinals i no van poder lluitar per l’ascens després de quedar eliminats, per només un gol, pel CN Caballa – Ciudad de Ceuta.

Altes: Roger Echevarria (CN Sant Andreu), Jan Grau (CE Mediterrani), Aleix Rodríguez (CN Atlètic-Barceloneta), Ahmad Pérez (CN Catalunya) i David Ivaylov (CN Barcelona).

Baixes: David Garcia, Gabriel Carrasco, Tizziano Conti, Pau Brias i Hugo Velázquez.

En els últims anys estem entre els quatre o cinc millors, però en volem més”
Pau Brias, entrenador de la UE Horta
Primer equip UE Horta waterpolo masculí 2021-2022

CN Montjuïc

El canvi d’entrenador amb l‘arribada de Pepe Alcázar és la principal novetat del club de la muntanya olímpica. El Montju afronta la temporada amb pocs canvis a la plantilla i manté gairebé el mateix conjunt que el curs passat va classificar-se entre els quatre primers equips de la categoria.

Altes: David Melgarejo (CN Poble Nou), Edgar Terraza (CE Mediterrani) i Toni Rocamundi (CN l’Hospitalet).

Baixes: Lood Rabie.

Aquest any esperem estar igual de bé que el passat”
Pepe Alcázar, entrenador del CN Montjuïc
Equip masculí del CN Montjuïc

CN Poble Nou

Després d’aconseguir l’ascens fa dues temporades, el CN Poble Nou buscarà consolidar-se en la segona màxima categoria del waterpolo estatal. El conjunt de Can Felipa, que una temporada més estarà entrenat per Yuri Colet, ha fet diverses incorporacions, sobretot de jugadors estrangers.

Altes: Terrence Smit (GCZ Donk), Liam Galea i Benji Cachia (Sliema ASC) i Sergi Ramon (CN Barcelona).

Baixes: Luka Karaman, Guillem Vilar, David Melgarejo, Edgar Nogueras, Kevin Peris, Eric de San Agustin, Kyril Marinov.

Tenim un equip més treballador i millor que el de l’any passat”
Yuri Colet, entrenador del CN Poble Nous

UE Horta

Amb l’ascens del CN Atlètic-Barceloneta a la Divisió d’Honor femenina, la Unió Esportiva d’Horta s’ha quedat com a únic equip femení de Barcelona a la Primera Divisió. Enguany, el conjunt hortenc buscarà millorar la novena posició aconseguida la temporada passada.

Altes: Ainhoa Vizcaíno (CW Marbella), Ana Rubio (CN Sant Andreu), Nerea Lozano (CN Catalunya) i Daniela Marín (CW Medellín).

Baixes: Anna Segurana, Paula Carcereny, Mireia Rey i Maria Fernanda Pérez.

Lluitarem per poder jugar a Divisió d’Honor”
Oriol Masip, entrenador de la UE Horta
Equip femení UE Horta