El CEO del FC Barcelona, Ferran Reverter, ha explicat la “due diligence” o auditoria preventiva que han aplicat al club per analitzar la gestió nefasta de la junta de Josep Maria Bartomeu. El director general blaugrana ha explicat que quan van entrar a la junta es van trobar un club en fallida comptable i que a l’abril no es podien pagar les nòmines, fet que implicava en qualsevol empresa una causa de dissolució.

Com perd diners el Barça?

Reverter ha explicat que la fuga de diners prové de l’increment salarial, les despeses de gestió, les despeses financeres i l’efecte de la covid, que l’han marcat amb 92 milions de pèrdues. En el cas dels salaris, Reverter ha explicat que quatre jugadors tenien un cost salarial de 300 milions per temporada, més que tota la Juventus.

Encara investiguen a fons

“Hem trobat activitats en què hem hagut d’aprofundir” ha dit. Ha explicat que han fet un estudi per buscar proves de possibles indicis, però encara no l’han acabat.

El Barça ha fet públics els resultats de la “due diligence” o auditoria preventiva que la junta directiva de Joan Laporta va encarregar en arribar al club. El CEO del BarçaFerran Reverter, ha estat l’encarregat d’aixecar la catifa a la gestió de l’expresident Josep Maria Bartomeu.