Sopar 50 anys Lliga waterpolo CN Montjuïc

El 17 de setembre es van complir 50 anys d’una fita històrica per al waterpolo català. L’any 1972, el CN Montjuïc va guanyar el seu primer títol de Lliga, conegut aleshores com a Campionat d’Espanya. Un triomf, però, que tenir molt de mèrit, ja que els de la muntanya van aconseguir-lo contra el CN Barcelona. Els mariners havien guanyat les 40 edicions anteriors.

Una victòria per recordar

El 17 de setembre del 1972, el CN Montjuïc i el CN Barcelona es van enfrontar a la final del Campionat d’Espanya de waterpolo. Els mariners van arribar al partit sent els absoluts dominadors de la Lliga. Des del seus inicis, el CNB sempre havia guanyat i ho va fer en 40 ocasions. Aquest cop, però, l’equip del Montjuïc va aconseguir imposar-se per 5 a 4 i va destronar els mariners.

50 anys després d’aquell fita històrica, el CN Montjuïc ha volgut recordar l’efemèride. Ho ha fet amb un sopar a les instal·lacions del club. Una trobada en què s’han ajuntat jugadors de les dècades del 60 i del 70. Durant l’acte, els assistents han pogut recordar diversos moments de la història del club, com els set campionats de Lliga aconseguits o els dos sotscampionats de competicions europees.