Miriam Gutiérrez conquereix Barcelona i omple l’hotel Barceló-Sants. Una mostra més que la boxa té molts seguidors a Barcelona. “La Reina” va fer tota una exhibició i va derrotar a Bianka Nagy als punts. Va fer un combat molt bo i la resistència de l’hongaresa va evitar la victòria per la via ràpida. L’actual campiona d’Europa continua sense perdre cap combat i ja està trucant a la porta del títol Mundial.

Cristóbal Lorente guanya als punts

També cal destacar el combat de Cristobal Lorente del gimnàs KO Verdun contra el campió de la comunitat de Madrid, Bryan Alexis. Lorente va guanyar als punts en el seu primer combat a vuit assalts.

 

El públic assistent també ha gaudit del boxejador basc, Sebas “Látigo” Pérez que és l’actual campió de la Unió Europea. I, com els altres dos combats, també va guanyar als punts.

La segona vetllada organitzada per BCN Boxing Nights, la primera va ser a las Areas amb Sandor Martin com a cap de cartell,va tornar a ser tot un èxit tant de públic com el nivell dels combats i es va poder veure a l’actual campiona d’Europa, Miriam Gutiérrez.