El Barça CBS disputarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió femenina de bàsquet. Les noies entrenades per Isaac Fernández s’han imposat en l’última jornada a l’Ardoi de Navarra per 74 a 63. Les blaugrana arribaven a aquesta última jornada amb opcions d’aconseguir el somni del play-off i el resultat ha estat clau per aconseguir la quarta plaça que dóna accés a jugar aquest play-off per primera vegada en la seva història, després de la refundació.

Primera part molt igualada

En el primer quart les jugadores d’Isaac Fernández han sortit molt endollades però no s’han pogut anar en el marcador. La pressió alta per part de les blaugranes ha estat molt bona, i això els hi ha permès obtenir la màxima diferència al començament del segon quart, de 9 punts. Però la diferència s’ha reduït i les noies d’Aitor Alonso han reaccionat i s’han anat al descans amb només un punt d’avantatge.

El Barça CBS jugarà el play-off d'ascens

Triomf del Barça CBS a la segona meitat

La segona meitat ha tingut la mateixa tònica amb una dinàmica que determinava la importància del matx. Les blaugranes han seguit exercint una pressió molt elevada i això ha dificultat molt la sortida de pilota de les navarreses. Aquesta pressió ha permès al Barça CBS anar-se’n de vuit punts al final del tercer quart, una distància que gairebé s’ha mantingut fins al final per 74 a 63.

Una jornada històrica

El conjunt blaugrana ha aconseguit un triomf històric que li permet disputar aquest play-off gairebé inesperat. L’entrenador, Isaac Fernández, s’ha mostrat molt content per la victòria que s’ha celebrat com es mereixia. Una de les jugadores que està més feliç és Anna Boleda, que volia retirar-se aquesta temporada al Barça, club en el qual es va formar, i que acabarà la seva carrera de la millor manera possible, si és que no decideix continuar en actiu.