L’Europa continua la bona ratxa i acumula una altra victòria al Nou Sardenya contra el Santfeliuenc. Els homes entrenats per David Vilajoana sumen cinc victòries consecutives en una ratxa calcada que la que van protagonitzar amb els mateixos rivals a la primera volta.

Victòria per la mínima

Després una primera part sense gols amb domini escapulat, en la segona, l’Europa ha pogut obrir el marcador en el minut 62 després d’una centrada d’Èric al segon pal que Gabi ha rematat per fer l’1 a 0. A les acaballes del partit, Alfons Serra ha estat a punt de fer el segon, però la seva rematada ha anat al pal. L’Europa obté la cinquena victòria consecutiva a la Lliga.

Després de guanyar al camp de l’Hospitalet, els escapulats tornen a sumar els tres punts per cinquena jornada consecutiva.