Empat entre Leganés i Espanyol. Manolo González invicte
@RCDEspanyol

L’Espanyol va aconseguir un empat treballat i polèmic contra el Leganés (0-0). Madrilenys i blanc-i-blaus van demostrar per què ocupen la part alta de la classificació, tot i la manca de gol en el partit disputat a Butarque. Va ser un enfrontament amb tensió, emoció i lluita. Un partit que ha servit perquè Manolo González, el tècnic periquito mantingui la ratxa d’imbatibilitat des que va arribar a l’equip amb un bagatge de dos partits guanyats i tres d’empatats.

Empat de l’Espanyol i tot segueix igual

El partit entre el primer i el segon classificats de la Segona Divisió va suposar un ple gairebé absolut l’estadi de Butarque, la quarta millor entrada de la seva història.

L’Espanyol va sortir al camp còmode i el Leganés, intentant no perdre l’ordre. Durant els primers minuts, poques ocasions de gol. Al minut 27 Nico Melamed va guanyar la posició a Allan Nyom i va caure davant la sortida de Diego Conde. Tothom esperava que l’àrbitre assenyalés penal, però el col·legiat, Trujillo Suárez, després de consultar el VAR, va decidir xiular falta del davanter sobre el porter.

A la segona part, l’Espanyol va buscar el gol de la victòria amb xuts de Martin Braithwaite i Nico Melamed, sense èxit. El Leganés, per la seva banda, va gaudir d’oportunitats clares com una rematada de Dani Raba per sobre el travesser quan tot Butarque cantava el gol.

El matx, en el tram final, va entrar en una fase de molts contactes i nervis per part de tots dos equips. Una situació que va acabar comportant l’expulsió de Manolo González, que, de moment, manté la imbatibilitat a la banqueta de l’Espanyol i deixa els blanc-i-blaus a quatre punts de líder.