Barça hoquei patins cau eliminat a la Champions contra Sporting
@FCBhoquei

El Barça ha caigut eliminat als quarts de final de la Lliga de Campions d’hoquei sobre patins tot i guanyar l’Sporting de Portugal per 5 a 4. A l’anada, els blaugrana havien perdut contra els portuguesos per 4 a 1. Tot i tenir el suport de 5.136 espectadors, el conjunt d’Edu Castro no ha pogut aconseguir una remuntada que, en alguns moments, ha tingut a tocar.

El Barça intenta la remuntada

El conjunt blaugrana estava obligat a donar-li la volta al desavantatge de tres gols que tenien del partit d’anada disputat a Portugal (4-1). Per aquesta raó, els d’Edu Castro han sortit a totes i ben aviat han fet el primer gol amb una falta directa de Pau Bargalló al minut 4. Poc ha durat l’alegria dels més de 5.000 espectadors que han anat al Palau Blaugrana ja que, dos minuts més tard, Matías Platero ha fet l’empat a 1.

El gol portuguès ha deixat tocat el Barça. L’Sporting s’ha tancat bé al darrere i ha aconseguit arribar al descans amb empat a 1.

A la segona part, Xavi Barroso, un minut després de la represa, ha fet el 2 a 1. Però, de nou, els visitants han tornat a empatar amb un gol d’Ignacio Alabart en pròpia porteria. El cop, aquesta vegada no ha enfonsat els blaugrana. João Rodrigues, que ha jugat l’últim partit europeu amb els blaugrana, ha fet el 3 a 2 al minut 33. I vuit minuts després, Pau Bargalló ha fet el 4 a 2. La remuntada semblava possible. Marc Grau ha estat a punt de marcar amb una pilota que ha anat al travesser, però un gol d’Alessandro Verona ha tornat a portar el pessimisme al Palau.

Ignacio Alabart, amb el 5 a 3, ha tornat a donar un bri d’esperança, però als últims segons del partit, Ferran Font ha fet el definitiu 5 a 4. L’Sporting de Portugal serà l’equip que jugarà les semifinals de la Lliga de Campions.