Amb Jahzeel Martínez a la grada, complint un partit de sanció, el Mediterrani afrontava el partit davant el Catalunya amb molta precaució. El conjunt de Sants, amb casquet blanc, s’ha imposat als de Gràcia per 9 a 6.

Partit molt igualat amb un tercer quart, clau

Ha estat un partit molt igualat que no s’ha decidit fins al tercer quart. Els dos primers períodes han acabat amb petits avantatges per a cada equip. Al descans, el resultat era de 3 a 4 favorable al conjunt de Tato García.

CE Mediterrani - CN Catalunya
Però com deiem, el tercer quart ha estat el decisiu. Parcial de 3 a 0 per al Mediterrani i els de Sants han entrat a l’últim quart amb un petit marge de dos gols. Una diferència que s’ha ampliat amb un gol més a l’últim quart per deixar el 9 a 6 definitiu.

La família Corres, protagonista

Partit especial per a l’Alex Corres. A més de substituir Jahzeel Martínez a la banqueta, també ha dirigit el seu fill. L’Axel Corres és un dels jugadors del primer equip del Medi. De moment, el jugador compleix la segona temporada amb l’equip absolut del Mediterrani.