El Júpiter s’ha imposat per 1 a 2 al Mataró i suma tres punts importantíssims que els permet sortir de la zona de play-off de descens.

El Júpiter controla la primera part

El partit ha començat amb una ocasió de Samu amb un xut des del mig del camp, però ràpidament s’ha posat de cara per als gris-i-grana amb el gol matiner d’Olid al minut 8. El Júpiter ha aconseguit ampliar la distància gràcies a un cop de cap d’Eric a la sortida d’un córner. El 0 a 2 s’ha mantingut i així s’ha marxat cap als vestidors.

Els gris-i-grana confirmen la victòria

La segona part ha començat igual, gol al minut 8, però en aquest cas el marcador s’ha mogut a favor del Mataró, que gràcies a Joel Marín ha retallat distàncies per donar emoció al partit. Durant la segona meitat s’ha reduït la intensitat inicial, i el marcador ja no s’ha tornat a moure. El Júpiter ha aconseguit aguantar el resultat i emportar-se tres punts vitals.