L’Espanyol B ha caigut a casa davant l’Olot per 1 gol a 5. Els garrotxins han aprofitat les errades del conjunt blanc-i-blau per endur-se la victòria i deixar enrere els blanc-i-blaus a la classificació. El gol de Moha ha estat insuficient per fer front a l’efectivitat ofensiva de l’equip de Raúl Garrido.

Ocasions i gols a la primera part

El partit ha començat força tranquil, però Moha s’ha encarregat d’avisar que l’Espanyol B havia sortit a guanyar enviant una pilota des de la frontal de l’àrea al pal. Tot i això ha estat l’Olot qui s’ha avançat al marcador amb un penal sobre Xumetra que ell mateix ha transformat. Els blanc-i-blaus han reaccionat molt bé al gol i Soria ha forçat un penal que no ha dubtat a marcar Moha. A partir d’aquí l’Olot ha tingut un parell d’ocasions clares. Xumetra, primer, ho ha provat de des la frontal de l’àrea i Adri ha aturat fàcilment i poc després Pedro ha enviat una pilota al pal, però la primera meitat ha acabat amb 1 a 1 al marcador.

Els errors condemnen l’Espanyol B

La segona meitat ha començat molt semblant al final de la primera. El domini ha estat altern per als dos equips, però només un ha comès errades greus que han acabat decidint el destí del partit. Al minut 62 i en la primera aproximació de l’Olot, un error d’Adri Lòpez en intentar agafar una pilota aèria ha permès Masó situar per davant els garrotxins. Els blanc-i-blaus han semblat reaccionar amb una bona acció de Moha, però no ha estat suficient per superar Ballesté. Al minut 68 una errada en la sortida de la pilota ha permès l’Olot sortir en transició i, novament Xumetra, ha enviat l’esfèrica a l’escaire de la porteria d’Adri Lòpez. Tot i l’esforç del conjunt de José Aurelio Gay per tornar al partit, l’Olot ha acabat fent el quart i el cinquè del partit, obra tots dos de Killian, i s’ha endut una victòria molt important per 1 gol a 5, que deixa a l’Espanyol B submergit en una dinàmica molt dolenta.