Derrota per la mínima del Club Natació Catalunya, amb casquet blau, en la seva visita a la piscina del Centre Natació Mataró. L’equip de Tato García ha perdut per un ajustat 8 a 7 davant el conjunt de Beto Fernández. Ha estat un partit molt igualat, excepte en el tercer quart, en què el Mataró ha aconseguit un marge de tres gols que els ha permès arribar al descans amb un 5 a 2 al seu favor. A l’últim període, parcial de 2 a 4 per als de Gràcia, però que ha estat insuficient per poder-se emportar un punt del Maresme.

El Catalunya necessita unir les peces

El fet que el Club Natació Catalunya hagi fet nou incorporacions aquesta temporada és un dels principals inconvenients per a l’equip de Gràcia. Així ho ha afirmat el tècnic Tato García en acabar el partit contra els mataronins. Per l’entrenador del Catalunya, “l’equip necessita entrenaments perquè tots els jugadors es puguin conjuntar i que tothom doni el 200 per cent, malgrat tinguem després encert o no.”

Els jugadors del CN Catalunya es llencen a la piscina

Partit especial per a Sergi Trilles

El partit contra el Mataró ha estat un partit especial per a Sergi Trilles. El boia tornava al Catalunya després d’estar tres temporades jugant a França. El jugador de 30 anys torna amb ganes d’ajudar l’equip i gaudir del waterpolo. Trilles, odontòleg de professió, és un rodamon del waterpolo barceloní. Clubs com el Natació Barcelona, Mediterrani, Montjuïc o Sant Andreu han gaudit del seu joc i també dels seus gols.