El Reial Club de Polo ha guanyat el derbi barceloní d’hoquei sobre herba contra el Futbol Club Barcelona per 1 a 3.

Després que el Polo perdés la jornada anterior de Lliga contra el Club de Campo, els de Pedralbes s’han refet d’aquesta derrota guanyant el derbi. Els visitants han dominat el partit de principi a final. El primer quart les ocasions més clares han estat per als homes de Carlos Garcia. En el segon quart Xavier Lleonart després d’una gran jugada personal ha marcat el primer gol del partit.

Xavier Lleonart marcant un gol

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Salvador Armenteras aprofita un embolic dins l’àrea per fer el 0 a 2. El partit semblava que estava sentenciat però Nil Escudé ha retallat diferències i ha posat l’emoció al partit. Però ha durat poc ja que Borja llorens de penal córner ha marcat el definitiu 1 a 3.

Els polistes amb aquesta victòria continuen a la part alta de la classificació amb quatre victòries i una derrota, mentre que els blaugrana en cinc jornades disputades de Lliga només ha sumat un punt.