fc barcelona benfica futbol sala
@FCBfutbolsala

Després de la victòria contra el KB United (4-2), el Barça Lassa ha empatat a 1 contra el Benfica en la Lliga de Campions de futbol sala. Els blaugrana són ara segons de la classificació per mitjana de gols inferior als portuguesos. El tercer i definitiu partit de la Main Round decidirà quin dels dos equips acaba primer de grup per la diferència de gols, que ara mateix és de tan sols un gol.

Barça i Benfica, dues potències

El partit ha començat molt igualat, però de mica en mica els homes entrenats per Andreu Plaza s’han fet amos del partit. Els blaugrana han gaudit de les ocasions més clares just abans del descans però s’ha arribat a la mitja part amb empat a 0. En la segona part, el Barça ha sortit bé però just quan semblava que arribaria el gol blaugrana el portuguès Fábio Cecilio ha marcat el primer per al Benfica. El Barça ho ha seguit intentant i Esquerdinha ha aconseguit l’empat (1-1) quatre minuts abans del final. Els dos equips no s’han conformat amb l’1 a 1 i han lluitat pel partit, però finalment el marcador ja no s’ha mogut.