El Barça s’ha desfet del Manresa per 78 a 88 en un partit marcat per la tornada de Kevin Seraphin a les pistes 10 mesos després de lesionar-se el genoll dret. La lesió havia de deixar-lo fora de les pistes durant tres o quatre mesos però s’ha complicat fins als 10. Els blaugrana han tornat a fer un partit amb quarts molts diferenciats. Una casuística que han de millorar perquè hi ha molta diferència de nivell entre un quart i l’altre.

Abans de començar, el Nou Congost s’ha posat de peu per homenatjar Juan Carlos Navarro. La Bomba, ja retirada, comença a recollir reconeixements allà per on passa. Ja en joc, els de Pesic han sortit concentrats i amb un Ante Tomic dominador sota la cistella, han obert escletxa amb un 11 a 21 al final dels primers 10 minuts. El segon quart ha estat més igualat i ha servit per veure Kevin Seraphin tornar a encistellar amb la samarreta blaugrana 10 mesos després la lesió al genoll. Pitjor han anat les coses al tercer. Tot i algunes espurnes com aquest triple de Singleton, els de Pesic han entrat en bloqueig i el Manresa ho ha aprofitat per, a còpia de triples, retallar la diferència fins a un únic punt. Sort de Blazic, que hi ha respost amb un altre triple just abans de l’últim quart. Això ha deixat tocats els de Peñarroya i els blaugrana ho aprofitat per activar el mode piconadoraThomas Heurtel ha dirigit amb mestria un equip que ha acabat l’últim període amb un més nou. El nou projecte blaugrana suma la segona victòria en dos partits de Lliga Endesa.