El Martinenc no ha aconseguit mantenir-se a la Primera Catalana, tot i vèncer l’Atlètic Lleida per 3 a 1. Aquest triomf no ha estat suficient, per la victòria de l’Alcarràs davant el Solsona.

El Martinenc s’avança aviat

La pressió per mantenir la categoria ha afavorit els diables vermells, que han anat per feina des del primer moment. L’únic gol dels primers 45 minuts de partit ha arribat al minut 8, signat per Víctor Rodríguez. La primera part ha estat marcada per les nombroses ocasions de gol dels dos equips i el destacable rendiment del porter martinenc, que ha acabat amb la porteria a zero a la primera meitat.

Els locals reaccionen a l’empat

A la represa, l‘Atlètic Lleida ha aconseguit igualar el marcador molt aviat, al minut 49. Roy ha estat l’autor del gol visitant. Tot i això, els del Guinardó hi han reaccionat ràpidament amb un gol de Gerard del Río, al minut 55. La sentència l’ha firmada Joel al 77, amb un golàs llunyà que ha sorprès el porter visitant.