piqué

Gerard Piqué no acostuma a deixar a ningú indiferent. El central blaugrana no es mossega la llengua cada cop que parla i amb l'”streamer” Ibai Llanos ho ha tornat a demostrar. Piqué i Ibai han fet una xerrada per Twitch i el jugador del Barça ha repassat l’actualitat blaugrana.

El dia que deixi de jugar al Barça, deixaré el futbol”
Gerard Piqué

Piqué té clar que el seu futur serà al Barça o enlloc més. El central ha explicat que “el dia que deixi de jugar al Barça, deixaré el futbol, mai marxaré a un altre equip”. També ha deixat clar que el seu lloc a la plantilla blaugrana està supeditat al que digui Koeman. Per Piqué, “si Koeman em diu que no em vol, s’ha acabat. Només m’apassiona jugar al Barça i ara no tindria la motivació per posar-me una altra samarreta”.

“Estar a casa és impagable”

En cas que algú li fes una gran oferta per deixar el Barça, Piqué no l’acceptaria. El jugador de la Bonanova, no marxaria per diners perquè en aquest moment de la seva carrera “és impagable estar a casa, on tinc la meva família, els meus amics, el club de la meva vida”. Piqué considera que aquí (a Barcelona) “ho tenim tot”.

Altres noms

Gerard Piqué i Ibai Llanos han parlat sobre altres noms de l’actualitat blaugrana com Haaland, Kun Agüero o Wijnaldum. Del davanter noruec ha dit que “tant de bo vingués”. D’Agüero, ja presentat com a culé, ha reconegut que tenen bona relació i del fitxatge frustat de Wijnaldum, Piqué ha demanat respecte per la decisió del neerlandès de fitxar finalment pel PSG i no pel Barça.