Francesc Xavier Garcia Pimienta no continuarà al FC Barcelona. El club, segons una informació de ‘Mundo Deportivo’, acaba de fer fora l’entrenador del Barça B.

Aquesta decisió del Barça s’inclouria dins la remodelació total del futbol formatiu i base del club.

Garcia Pimienta fa 20 anys que entrena el futbol base del Barça. Va començar el 2001 entrenant el cadet blaugrana. A partir d’aquí va anar pujant categoria fins arribar el 2018 a ser l’entrenador del Barça B. Les dues últimes temporades el tècnic havia portat el filial blaugrana a jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió. Garcia Pimienta encara tenia un any més de contracte.

L’entrenador fa una mica més d’un mes en una entrevista al ‘btv esports’, just abans de començar el play-off d’ascens a Segona, va assegurar que “haig d’estar preparat per entrenar el primer equip”.

Roura i Altimira, també fora

Aquesta reestructuració del futbol base també ha comportat els acomiadaments del Jordi Roura i Aureli Altimira. Roura era el secretari tècnic i Altimira el responsable del futbol 11. El Barça també ha decidit que Àlex García, responsable del Departament d’Observadors, no continuï al club.