Marcenio Ribeiro ha estat presentat oficialment com a jugador del Barça de futbol sala

. L’ala tanca brasiler ha dit que “estava boig per venir al Barça”. Ha explicat que temps enrere el club es va posar en contacte amb ell, però que no va poder venir, ja que tenia contracte amb l’Ugra rus. El jugador ha assegurat que “és molt feliç i que ha fet realitat el somni de jugar al Barça”. Ha dit que espera “guanyar títols amb el Barça” i que té amics al vestidor, fet que l’ajudarà a “integrar-se més ràpidament i més fàcil”.

Plaza: ”Ens donarà equilibri”

El tècnic, Andreu Plaza, ha valorat el fitxatge de Marcenio. Ha dit que el van voler a principi de temporada, però que no ha pogut venir fins ara. Ha explicat que “buscàvem un jugador amb experiència, amb més contenció i amb arribada”. Plaza ha destacat que serà un jugador que “ens donarà equilibri”, atac-defensa.

Marcenio signa fins al 2021

Marcenio ha signat contracte fins al 2021

. Portarà el número 88 i ja ha saltat a la pista del Palau, on ha començat a fer malabarismes amb la pilota. El brasiler arriba de l’Ugra rus, equip amb el qual va guanyar una Copa d’Europa el 2016. Entre altres títols també té una Intercontinental i una Libertadores.