formula 1 coronavirus
Imatge de oficial de la competició

El pilot Aurelio Martínez ha perdut la vida en els entrenaments qualificatius de les 24 Hores de Motociclisme de Montmeló. L’accident entre les motos dels equips Team GT Endurance (#30) i Motocrom (#51) va deixar al pilot amb greus ferides de les quals no s’ha pogut recuperar.

L’accident mortal

Segons explica l’organització de la competició, l’accident es va ser així: “La moto de l’equip #30 ha patit una fallada mecànica en plena recta de dalt, prèvia a l’entrada de l’estadi i a l’altura de la sortida del RallyCross, i ha impactat sense pilot contra la moto de l’equip Motocrom#51, pilotada per Aurelio Martínez. El pilot ha estat immediatament atès per l’equip mèdic del Circuit de Barcelona-Catalunya i posteriorment traslladat a l’Hospital de Granollers”.

L’altre pilot de l’accident era Baptiste Santilli, que va saltar de la moto i d’aquesta manera va patir ferides menys greus.

El pilot

Aurelio Martínez, nascut Alella (Barcelona) tenia 56 anys. Era un dels pilots més veterans de les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya  i l’organització ha volgut mostrar el seu condol amb un comunicat i un homenatge: “El Circuit de Barcelona-Catalunya lamenta profundament la pèrdua del pilot i transmet el més sentit condol a la seva família, amics i equip. En senyal de dol, demà dissabte a les 10.40 h es farà un minut de silenci a la línia de sortida i s’anul·la el pit-walk previ a la cursa.”