Un any més, el Barcelona Rugby Subaquàtic ha tornat a demostrar que és un dels millors equips d’aquest esport a l’estat espanyol. El club, que competia a les modalitats (mixt A, mixt B i femenina) va proclamar-se campió en totes tres.

Un esport amb pocs equips però grans

El Campionat d’Espanya de rubgi subaquàtic s’ha disputat a Castell i Platja d’Aro i ha comptat amb la participació d’equips de Catalunya, Madrid, Castella-Lleó i Navarra.

En la modalitat mixta A, el BCN Rugby Subaquàtic ha participat amb dos equips. El Barcelona A, que ha acabat en quarta posició, i el Barcelona 1, que s’han proclamat campions. La primera posició l’han aconseguida després d’imposar-se al BCN A, per 14 a 0; per 7 a 1, als Pirañas de Valladolid, i per 14 a o, als Osos madrilenys.

En la modalitat mixta B, l’equip dirigit per Camilo Gaitan ha estat molt superior als seus rivals, els Leones de Pamplona, els Pirañas de Valladolid i el BCN Valkiries.

BCN Rugby Subaquàtic femení

Pel que fa a la categoria femenina, el BCN Rugby Subaquàtic no va tenir rival. Victòria davant el Valladolid i el Madrid per 2 a 0 i 7 a 1, respectivament.

De Platja d’Aro a Berlín

Amb el títol de campions a la butxaca, els jugadors del BCN Rugby Subaquàtic s’han classificat per a la pròxima edició de la Champions Cup, que es disputarà a Berlín del 22 al 24 de novembre.

Final partit BCN Rugby Subaquàtic

El club barceloní és un dels millors representants d’aquest esport a Espanya. I una bona oportunitat per aquells que vulguin conèixer aquesta modalitat esportiva que barreja la natació, el submarinisme i el rugbi.