Victòria del Reial Madrid davant el Barça

El Madrid està, ara per ara, més confiat i en millor estat de forma que el Barça. I així ho han demostrat els blancs, que s’han imposat en el clàssic per 3 a 1. Dos gols en les dues primeres arribades de l’equip d’Ancelotti ha posat el partit de cara al Reial Madrid. El Barça perd el primer partit de Lliga i perd el lideratge.

El Madrid no perdona

Al Santiago Bernabéu s’han enfrontat dos estils de joc i el Madrid ha sortit guanyador de la lluita. Els blancs són un equip que no perdona. I així ho han fet en la primera ocasió que han tingut. Tony Kroos, al minut 12, ha recuperat una pilota al mig del camp, i s’ha desfet del marcatge de Busquets. L’alemany ha aconseguit enviar la pilota a Vinicius, que ha xutat al cos de Ter Stegen. El rebot ha arribat a Karim Benzema i el francès no ha perdonat i ha fet l’1 a 0.

El Barça ha trigat a reaccionar. Al minut 25, una bona centrada de Raphinha ha estat a punt de convertir-la en gol Robert Lewandowski. El polonès, però, estava en fora de joc i en cas de ser gol hagués intervingut el VAR. Semblava que el Barça dominava la pilota. Però una nova errada ha significat el segon gol del Madrid. Eric Garcia no ha aconseguit tallar una pilota llarga del Madrid que ha arribat a Vinicius. El brasiler li ha passat a Mendy i aquest ha deixat a la frontal perquè Valverde, tot sol, fes el 2 a 0.

Reacció del Barça, però insuficient

A la segona part, el Madrid ha continuat amb el seu joc i el Barça no ha sabut com atacar la defensa blanca. Per aquesta raó, en els 20 minuts de la represa només hi hagut una ocasió de gol. Ha estat Karem Benzema qui ha marcat, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. L’equip d’Ancelotti, molt millor físicament que el conjunt de Xavi Hernández, s’ha dedicat a mantenir el resultat. Però el Barça ha reaccionat. Ansu Fati, que ha sortit a la segona part, ha centrat des de la banda i Ferran Torres ha aconseguit el 2 a 1. Quedaven set minuts per acabar el partit.

Però el Madrid, com dèiem, no perdona. A l’últim minut de partit una trepitjada d’Eric Garcia sobre Rodrygo ha estat xiulada com a penal per l’àrbitre Sánches Martínez. El brasiler no ha perdonat i amb un xut ajustat ha fet el definitiu 3 a 1.