El Reial Club Deportiu Espanyol jugarà aquest dissabte a un quart de cinc al camp de l’Andorra en el partit corresponent a la jornada 20 de la Segona Divisió. L’entrenador perico, Luis Miguel Ramis ha remarcat davant dels mitjans en la prèvia contra l’equip del principat que “necessitem tornar a guanyar fora de casa“.

L’Espanyol vol fer fora, el que fa bé a casa

L’equip entrenat per Luis Miguel Ramis té un bon nivell en els partits que juga a l’Stage Front Stadium, dels 10 partits que hi ha disputat només n’ha perdut un i n’ha empatat tres. En canvi, lluny del seu estadi, els blanc-i-blaus només han guanyat tres partits de nou jugats, n’han empatat dos i n’han perdut quatre. Però aquesta dada encara és més contundent amb Ramis a la banqueta, des de la seva arribada el 6 de novembre, l’equip ha disputat sis partits, cinc de Lliga i un de Copa del Rei. D’aquests, quatre han estat a casa i n’ha guanyat tres i empatat un, i fora han estat un empat i una derrota.

Per això en la compareixença prèvia al partit al camp de l’Andorra, l’entrenador perico, ha explicat que “necessitem fer un bon partit fora de casa, necessitem ser molt més nosaltres, apropar-nos més això, quan això ho aconseguim durant molts minuts, que ho hem treballar a casa, l’equip és molt potent i hem d’apropar-nos a això”. Ha explicat que a part de treballar al camp amb els jugadors també ho ha de fer en l’àmbit emocional.

Un Ramis que vol acabar bé l’any, sumant els sis punts que queden per jugar aquest 2023, però ha destacat que primer s’han de sumar els primers tres punts per poder sumar després els següents tres.

L’Andorra, un equip amb confiança

De l’Andorra ha explicat que és un equip que té un comportament molt definit, que té confiança, que ho fan bé, que creuen en el que fan, i que aquest és el punt fort del rival que ells han de combatre. Però que el futbol va de generar situacions de gol, d’encert, efectivitat i que han de portar el partit on l’Espanyol vol i no on vol l’Andorra.