El Reial Club Deportiu Espanyol ha fet oficial la renovació del jugador del filial Omar el Hilali fins al 30 de juny del 2027 i una temporada més d’opcional. Aquesta renovació implica que des de l’1 de gener, Omar passarà a ser jugador del primer equip.

Omar el Hilali, renovat

L’Espanyol ha anunciat l’acord de renovació amb Omar Ee Hilali fins al juny del 2027 amb opció a una temporada més. Aquesta ampliació contractual implica, a més, que el jugador del planter es converteixi en jugador del primer equip a tots els efectes a partir del mes de gener del 2024.

La continuïtat d’El Hilali era una de les prioritats de l’àrea esportiva que dirigeix Fran Garagarza i després de diversos mesos de negociació s’ha aconseguit un acord satisfactori per a totes les parts.

El Hilali es va incorporar al futbol base del RCD Espanyol el 2016, procedent del Santa Eulàlia CF. El 2020 va realitzar la pretemporada a les ordres de Vicente Moreno i aquesta mateixa temporada va debutar a Segona Divisió en un partit davant l’Albacete. Tot i això, la seva consolidació ha arribat aquesta campanya en què s’ha convertit en un fix en les alineacions del primer equip. Internacional a les categories inferiors pel Marroc i recent campió d’Àfrica sub-23, el jugador té moltes opcions de disputar els Jocs Olímpics de París 2024.