L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte a dos quarts de set al camp de l’Eibar. Els pericos no han guanyat a domicili des del 5 d’octubre al Cartagonova, quan van superar el Cartagena per 0 a 2.

L’Espanyol vol millorar les prestacions a fora de casa

Luis Miguel Ramis ha parlat davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit que disputarà dissabte contra el segon classificat de la Lliga, l’Eibar. El conjunt perico, després de la victòria al seu estadi contra el Mirandés per 3 a 0, es va situar tercer a la classificació amb 44 punts, dos menys que el conjunt basc. Per tant, una victòria a domicili situaria el conjunt de Ramis en la segona posició de la taula.

Per aconseguir els tres punts, l’Espanyol haurà de millorar les prestacions a fora, que s’hauran d’assemblar a les que ofereix a casa. Ramis ha explicat quines són: “Analitzant els partits veiem que fora no som fluids com a casa amb pilota, no tenim el mateix pes amb pilota a casa que fora, la perdem més ràpid”. L’entrenador creu que han comès molts errors d’atenció a fora i que a casa no els cometen, per això ha dit que s’han d’assemblar a “aquell equip que vol tenir pes amb pilota, que vol defensar amb pilota, que fa treballar molt més el rival amb pilota, i tot això es tradueix en confiança en l’encert, el nivell d’encert s’ha de millorar més a fora perquè a casa som més efectius”.

L’entorn fa una treva

Li han preguntat sobre l’entorn, que ha iniciat una treva per ser positius de cara a aquesta setmana. L’entrenador perico ha qüestionat de qui era la treva: “Una treva periodística per deixar-nos en pau aquesta setmana?”. I qui li ha fet la pregunta ha comentat que sí. Ramis s’ha quedat sorprès: “Però us heu reunit?”. I no ha acabat d’entendre-ho, però ha agraït que la premsa li doni una treva. “Esta bé, ara que m’esteu parlant d’això, no portaré la contrària, si us heu unit per sumar, em sembla una bona notícia“, tot i que en finalitzar la roda de premsa li han confirmat que els periodistes no s’han reunit per donar cap treva.

L’Eibar, un conjunt que pot fer molt de mal

El màxim responsable de la banqueta perica ha reconegut que després de l’Eibar res quedarà definit però que és una jornada important. Sobre el conjunt basc, ha dit que tenen una estructura bona i bons jugadors. Del seu joc ha explicat que poden jugar directe o en combinació i que en totes dues opcions poden fer molt del mal, que és un equip molt complet. Això sí, espera que el seu equip ofereixi el costat bo de les seves característiques, que segons ell també són bones. Ramis considera que la bona imatge del partit contra el Mirandés serveix per entrar en una dinàmica positiva i trencar amb la ratxa negativa de no aconseguir els tres punts a domicili des del 5 d’octubre del 2023, en la victòria al camp del Cartagena per 0 a 2.