Empat entre València Mestalla i l'Europa
@CEEuroipa

El partit que havia d’enfrontar l‘Europa i el València Mestalla aquest diumenge, 25 de febrer, a les 12 h s’ha ajornat per l’incendi de l’edifici al barri de Campanar de València després que el filial valencianista hagi demanat no disputar el partit contra el conjunt escapulat. D’aquesta manera el València Mestalla segueix els passos del seu primer equip i del Llevant, que ajornaran els seus partit després que els dos clubs ho demanessin per la commoció que ha suposat un incendi que ha deixat quatre víctimes mortals i 14 desapareguts.

L’Europa accepta la petició i retornarà els diners de les entrades

En un comunicat emès a la pàgina web de l’Europa, el club escapulat ha afirmat que ha rebut “la petició del club visitant a la RFEF, tal com ha cursat a LaLiga també amb el seu primer equip” i, per tant queda per a nova data la disputa de l’Europa-Valencia Mestalla.

En el mateix escrit, l’entitat gracienca assegura que “retornarà l’import de les entrades que socis/sòcies i afició havien comprat per a aquest duel. Per a les compres realitzades físicament, es retornarà l’import a partir del proper dilluns a la tarda en horari d’oficines. Per a les compres realitzades per internet, el sistema informàtic les retornarà automàticament al compte d’orígen del comprador en un període de 7 dies.”

El Sant Andreu – Alzira sí que es jugarà

El partit que sí que es disputarà amb seguretat és el que enfrontarà el Sant Andreu amb l’Alzira. Els valencians han comunicat als barcelonins que es desplaçaran per disputar el matx d’aquest diumenge, 25, a partir de les 17 h. El Sant Andreu ho ha fet oficial a les xarxes socials i ha avançat que tots dos equips portaran un braçal negre i que es farà un minut de silenci. El partit es podrà seguir en directe al Twitch del ‘btv esports’ i al web de betevé.