L’entrenador de l’Europa, Joan Bacardit, ha estat sancionat amb quatre partits de suspensió. El jutge disciplinari únic de les competicions no professionals ha determinat la sanció per l’expulsió que va rebre en el partit contra el Madrid CFF B i que va acabar amb victòria escapulada per 4 a 1.

L’acta de l’àrbitra, Selina Álvarez, clau per a la sanció

El darrer partit de l’Europa al Nou Sardenya de la Primera Federació va finalitzar amb victòria escapulada per 4 a 1 amb hat-trick de Pixu. Malgrat sumar els tres punts després de set jornades sense aconseguir una victòria, el matx va deixar un punt negatiu per al conjunt gracienc. Joan Bacardit va ser expulsat i l’escrit de l’àrbitra, Selina Álvarez, ha comportat la sanció per part del jutge disciplinari. Segons l’acta arbitral al minut 59, Bacardit, va ser sancionat amb targeta groga “per realitzar observacions de caràcter tècnic a una de les meves decisions“. En aquell mateix minut, Selina Álvarez va mostrar la targeta vermella a l’entrenador del conjunt de Gràcia, en aquest cas segons Álvarez per “dirigir-se a la meva àrbitra assistent a viva veu i de forma reiterada en els termes següents: ‘Això és lamentable, es fa mal la meva jugadora i la targeta és per a l’entrenador. És increïble, no teniu nivell per a aquesta categoria‘”. Però l’àrbitra a l’acta va afegir que Bacardit en finalitzar el partit va entrar al terreny de joc i va dirigir-se a la tripleta arbitral per protestar de forma reiterada la seva expulsió amb la següent afirmació: “És increïble, les úniques que m’expulseu a tota la temporada”.

Sanció de quatre partits per desconsideracions i menyspreu, i per protestar

El jutge disciplinari únic ha determinat en la resolució sancionar l’entrenador gracienc, Joan Bacardit, amb dos partits de suspensió per actituds de menyspreu o desconsideracions a l’àrbitre, i dos partits més de suspensió per protestes a l’àrbitra una vegada finalitzat el partit.