Depor-Espanyol
@RCDEFemeni

L’Espanyol ha perdut 2-1 contra el Depor en un partit que ha enfrontat al primer classificat de la Primera Federació Femenina (Espanyol), contra el segon (Depor Abanca). El partit ha estat molt competit entre dos rivals molt igualats a la classificació. El Depor s’ha començat avançant a la primera amb un gol de Milene i minuts després, Mar Torras ha empatat abans del descans. Quan semblava que l’Espanyol s’emportaria un empat, Milene ha fet el gol de la victòria pel Depor al minut 95.

Mar Torras empata per l’Espanyol abans del descans

El Depor Abanca ha dominat gairebé tota la primera meitat i ha gaudit de les millors ocasions per avançar-se al marcador. Al minut 22, el conjunt gallec ha marcat el primer gol del partit després d’una pèrdua en sortida de pilota de l’Espanyol que Milene ha finalitzat amb una bona vaselina. L’Espanyol no li ha perdut la cara al partit i abans del descans, Mar Torras, ha fet l’empat per les blanc-i-blaves amb un xut centrat que no ha pogut aturar Lucía.

Milene dona la victòria a les gallegues a l’últim minut

L’Espanyol ha començat millor la segona meitat amb molt domini de la possessió que no s’ha materialitzat en forma de gol. El Depor també ha tingut trams de domini en la segona meitat amb un Espanyol defensant amb bloc baix i còmode amb l’empat. Al minut 95, i després de diverses arribades del Depor, Milene ha rematat dins l’àrea de l’Espanyol i ha fet el 2-1 per les locals.