El Club Esportiu Europa continua confeccionant la plantilla per a la pròxima temporada. El club escapulat ha anunciat el fitxatge de dos porters: Sergio Fernández i Marc Briones. L’arribada d’aquests dos jugadors ha comportat la marxa de Marc Priego de la porteria gracienca.

Sergio Fernández, amb passat escapulat

El porter Sergio Fernández arriba a l’Europa procedent del Granollers, equip amb el qual ha estat les dues últimes temporades. En el curs passat, Fernández va jugar 25 partits com a titular i va encaixar 33 gols, amb una mitjana d’1,3 gols per partit. Abans d’arribar al club vallesà, en Sergio havia estat dues temporades a l’Associació Esportiva Prat, al Sabadell B i la temporada 2014-2015 va formar part del primer equip del CE Europa sota les ordres de Pedro Dólera. D’aquesta manera, el porter de 26 anys torna al Nou Sardenya, cinc anys després. Amb l’arribada de Fernández, el conjunt de David Vilajoana incorpora un jugador amb experiència a Tercera, amb més de 100 partits disputats, i també a Segona B.

Marc Briones, de Cerdanyola a Gràcia

L’altra porter que s’incorpora a la disciplina escapulada és Marc Briones. El jugador de 22 anys arriba procedent del Cerdanyola. Amb el conjunt de Toni Carrillo, Briones ha jugat aquesta temporada 10 partits i ha encaixat sis gols. Abans de jugar a les Fontetes, en Marc ho va fer amb el Juventud 25 de Septiembres de Tercera  Catalana i amb el Gouvella, un equip juvenil de la lliga portuguesa.

Amb el fitxatge dels dos porters, el Club Esportiu Europa ja ha incorporat, de moment, cinc jugadors per a la pròxima temporada. A les arribades de Fernández i Briones, cal afegir les incorporacions de Gerard Nolla de la UA Horta, Pau López, que a l’igual que Briones jugava al Cerdanyola, i Miki Poveda, que la temporada passada va jugar amb el Girona B.