El filial blanc-i-blau ha perdut al camp de Llagostera per 2 a 0. L’equip de José Aurelio Gay segueix sense remuntar el vol i acumula quatre enfrontaments sense guanyar. L’Espanyol B se situa en posicions de play-off de descens amb quatre punts de 12 possibles. Sascha i Gil Muntadas han fet els gols del gironins.

Sascha avança el Llagostera

L’Espanyol B ha tractat de controlar el partit des del primer moment. Ricard Pujol ha estat a punt d’obrir el marcador al minut vuit a al sortida d’un córner. Però la seva rematada de cap ha marxat un pèl desviada. Els blanc-i-blaus dominaven la possessió però la defensa local no concedia cap ocasió de perill. Al minut 36, el guió del partit ha canviat completament. El Llagostera s’ha avançat gràcies a una centrada de Gil Muntadas que Sascha ha enviat al fons de la xarxa. Tot seguit, el mateix davanter ha estat a punt de fer el segon, però la seva rematada s’ha estavellat al travesser.

Gil Muntadas sentencia el partit

La seqüència dels fets del primer temps s’ha repetit al segon. L’Espanyol B ha començat dominant el partit. Però, ràpidament, el Llagostera ha fet el 2 a o. Diego González ha fet una centrada que Sascha ha pentinat per assistir a Gil Muntadas. Aquest gol ha suposat un cop molt dur pels blanc-i-blaus. Els visitants han continuat tenint el control del partit, però la confiança del Llagostera estava pels núvols i la seva defensa ha estat impenetrable. L’única ocasió amb cert perill del filial perico al tram final ha estat un xut creuat de Ferran Jutglà, que no ha vist porteria.