El Muntanyesa continua sense conèixer la victòria. L’equip de José Alcaraz ha perdut per 2 a 0 contra el Valls. Karim i Carlos Martínez han fet els gols dels locals. Sergio García ha disputat els seus primers minuts com a jugador del conjunt de Nou Barris. No obstant això, els barcelonins no han sumat cap punt i se situen cuers a la classificació amb un empat i cinc derrotes en sis partits.

Càstig dur pels visitants

Els de Nou Barris han sortit decidits a sumar tres punts d’una vegada per totes. Al minut 19, Brian Canalejo ha provat un xut des de fora l’àrea que ha obligat Parra a estirar-se per desviar la pilota. Poc després, el porter local ha hagut de tornar a intervenir per evitar que Pedro García obrís el marcador amb un potent xut llunyà. Tot i la insistència dels barcelonins, la Pobla ha castigat molt durament el Muntanyesa abans del descans. Al minut 40, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de la Pobla de Mafumet després que Pau hagi fet caure Karim dins l’àrea. El mateix davanter local ha estat l’encarregat de transformar-lo i avançar els locals. Tot seguit, els pobletans han fet el segon després d’un servei de falta. Gabri ha rebut al segon pal i ha assistit amb el cap a Carlos Martínez que ha rematat a plaer.

Domini estèril del Muntanyesa

El Muntanyesa ha tractat de redreçar el rumb des del primer minut de la segona meitat. Sergio García ha obligat a Parra a intervenir per evitar el gol en un xut de falta. Tot i la seva voluntat ofensiva, els visitants no han aconseguit trobar forats a la defensa de la Pobla per arribar amb perill a la porteria rival durant l’inici de la segona meitat. Al minut 69, Brian Canalejo ha provat un xut des de fora l’àrea que ha aturat Parra. Els últims minuts els visitants han atacat contínuament la porteria rival. Pedro García ha fet una canonada dins l’àrea que ha impactat la defensa rival. El refús l’ha caçat Ion Vázquez, però la pilota ha marxat molt desviada. L’ocasió més clara de l’equip de José Alcaraz ha estat una passada de la mort que Balboa ha servit per Lele. Però Parra ha aturat la pilota abans que el davanter de Nou Barrris pogués rematar. El porter local ha estat el millor del partit, impedint que el Muntanyesa retallés distàncies en qualsevol moment.