El derbi entre el el Barça B i la Secció Deportiva de l’Espanyol d’hoquei patins ha acabat amb victòria blaugrana per 1 a 0. Ha estat un partit vibrant i emocionant que s’ha decidit amb un solitari gol de Jordi Trepat a mitjan de la segona part.

Primera part de domini blaugrana, però sense gols

La primera part ha estat dominada pels blaugrana, que han dut el pes del partit i han generat més ocasions, però no han encertat a materialitzar-ne cap. Els blanc-i-blaus han pogut resistir el domini del Barça B i, a més, s’han sobreposat a dues targetes blaves, per tant, han jugat quatre minuts amb un jugador menys i no han encaixat cap gol.

Trepat dona la victòria al Barça B

A la represa el Barça B ha seguit pressionant i al final ha tingut premi. Jordi Trepat ha marcat l’1 a 0. A partir d’aquí l’Espanyol ha buscat l’empat, però aquest no ha arribat i els blaugrana s’han endut la victòria. De fet, és la primera vegada a la història del club blanc-i-blau que es queda sense marcar en quatre temporades.

Amb aquesta victòria el Barça B continua davant de la Secció Deportiva de l’Espanyol a la classificació amb nou punts més.