L’Europa ha empatat a un davant el Valls. Els graciencs, líders, han deixat escapar el primers punts de la temporada contra el Valls, que arribava al Nou Sardenya com a cuer. Alberto ha avançat els escapulats, però en temps de descompte han empatat els vallencs. Els de David Vilajoana han fet un partit fluix, que mai no han acabat de tenir controlat.

Alberto obre la llauna

Els escapulats han dominat, però els ha costat generar perill. En el minut 10, els jugadors graciencs han reclamat penal sobre Fode, però l’àrbitre, Pol Curiel Riera, ha vist que l‘empenta sobre el davanter ha estat fora l’àrea. Els de David Vilajoana han tingut majoritàriament la pilota, però no han trobat al camí cap a la porteria vallenca. Ha estat un control estèril. El Valls ben posicionat defensivament ha impedit les intencions de l’Europa. I quan tot feia pensar que s’arribaria al descans amb empat a 0, Alberto de cap ha inaugurat el marcador fent l’1 a 0.  Els vallencs han reaccionat bé al gol graciencs i just abans del descans Guasch ha obligat a Sergio a estirar-se i evitar l’empat dels visitants.

Els Valls empata en temps de descompte

La segona part ha començat més moguda que la primera. L’Europa ha sortit disposat a encarrilar el partit i Varona ha xutat ajustat al pal. Ha estat un miratge. Els dos equips han volgut arribar massa ràpid a la porteria contrària i això ha provocat imprecisions i que el joc no fos gens fluid. La necessitat de sumar punts ha fet que el Valls busqués amb intensitat l’empat, però els visitants no han generat ocasions clares. Els de David Vilajoana han esperat el seu moment al contraatac. El Valls ha insistit en buscar l’empat i en temps de descompte ha tingut premi. Un gol en pròpia porta de Pau López ha significat l’1 a 1. L’Europa a la desesperada ha buscat el segon, però el pal ha evitat el gol de Gerard Nolla.