El Lima-Horta ha sumat una nova victòria al Pavelló Virolai i continua en segona posició de la Lliga Femenina 2 de bàsquet, a la caça del Barça. Les noies entrenades per Sergio Manzano han superat el Basket Saragossa per vuit punts de diferència gràcies a una bona primera part i un darrer últim quart de partit on han sentenciat l’enfrontament.

La tarragonina Maria Martiañez, en forma

El Lima-Horta ha començat bé amb un parcial de 10 a 8 en el primer quart i un de 18 a 12 en el segon. En la segona part, però, les aragoneses han sortit millor i un parcial de 12 a 16 en el tercer quart ha igualat les forçes. En el darrer període, les barcelonines han tornat a dominar i amb un parcial de 19 a 15 s’han imposat a l’Anagan Stadium Casablanca. Maria Martiañez ha estat la jugadora més destacada del partit amb 12 punts, set rebots i quatre pilotes robades. El Lima-Horta continua la bona ratxa després de guanyar en la jornada anterior contra el Girona.