Sergi Panadero està completant la divuitena temporada al Barça d’hoquei, equip en el qual va arribar l’estiu del 2003. Des de llavors ha estat una peça fixa a les alineacions del primer equip, acumulant 58 títols sobre els patins. Una llegenda blaugrana que ens analitza l’actualitat del seu equip i com afronta el grup aquesta temporada tan atípica.

@FCBhoquei

Ben encarrilats per endur-se l’OK Lliga

Panadero reconeix que l’equip està en un bon moment per, en un futur proper, celebrar la consecució d’una nova OK Lliga (seria la 32a pel Barça). La victòria d’aquest divendres a la pista del Liceo n’és una bona mostra, tot i que el mig del Barça diu que “és un pas important, però no definitiu, ens queden partits complicats en pistes difícils”. Resten un total de 12 jornades de lliga, i el conjunt d’Edu Castro ha recuperat el lideratge gràcies a la victòria davant els gallecs, els màxims rivals pel títol, encara que Panadero insisteix que “l’actitud de l’equip va ser súper positiva, i ara el millor és que depenem de nosaltres mateixos”.

La pandèmia ha fet que la Lliga europea se suspengués fins un altre avís, encara està pendent el format amb el qual es disputarà. A banda de no competir a Europa, el Barça d’hoquei també ha vist com la Copa del Rei s’ha traslladat al final de temporada. Aquesta circumstància fa que l’equip estigui totalment concentrat en l’OK Lliga. Sergi Panadero considera que l’equip no està pensant en el format de la Lliga europea, però “sí que la volem jugar sigui en el format que sigui” i afegeix que el “Barça no posarà pals a les rodes per poder competir a Europa, sinó que l’equip s’adaptarà i el més important és que es pugui jugar”.

@FCBhoquei

Panadero: “Tornem a estar al màxim nivell”

Sergi Panadero considera que “és complicat mantenir el nivell” amb l’època que estem vivint, però que el Barça “té un grup molt competitiu, una plantilla àmplia que permet rotacions i això es plasma a la pista”. El blaugrana confessa que l’equip estava jugant un hoquei espectacular just quan va esclatar la pandèmia del coronavirus, i al principi “costa adaptar-se a la nova condició i tornar a agafar el ritme”, però ara el Barça “torna a estar a un nivell altíssim, és treball mental de cada jugador sortir motivat a la pista, al final és un aprenentatge”.

Panadero admet que segueix jugant a hoquei amb la mateixa il·lusió i motivació de sempre, i que físicament “es troba molt bé, amb molt bones sensacions, si em respecten les lesions”, i acaba per desitjar “que tot torni a la normalitat, que torni el públic als pavellons i que passi quan abans millor”.

@FCBhoquei