El derbi entre el Martinenc i el JAC Sants s’ha quedat al Guinardó. Els diables han superat els santsencs per 83 a 76 i segueixen una bona línia a la Lliga EBA. El Martinenc no perd pistonada i, amb quatre victòries, està a tan sols una del líder. El JAC Sants viu l’altra cara de la moneda i continuen cuers de la categoria amb cap victòria al sarró.

Inici demolidor dels diables

El Martinenc ha marcat el ritme del partit des del primer moment i el JAC Sants no l’ha pogut seguir en el primer quart. Els diables han acabat el període 12 per damunt (26-14).

Tímida reacció

Els santsencs han trigat a reaccionar. De fet, la seva defensa massa tova dels primers compassos del segon quart ha permès els diables fer penetracions fàcils i tirs còmodes fins a la màxima diferència de 19 punts (45-26). Però els visitants han aconseguit revertir la situació i han acabat el parcial del període per arribar al descans a 10 punts (45-35).

Martinenc Jac Sants Lliga EBA

El JAC Sants desperta

El tercer quart ha canviat el guió del partit per complet. El JAC Sants ha millorat molt en defensa i ha encertat més en atac. El resultat ha estat un parcial de 15 a 26 que ha comportat que entressin en l’últim període amb un mínim avantatge al marcador (60-61).

Parcial inicial clau

Amb tot per decidir, s’ha repetit el guió del primer quart i el Martinenc ha tornat a pitjar l’accelerador amb un parcial inicial de 10 a 0. El JAC Sants ha intentat reaccionar, però tot i apropar-se al marcador ha acabat claudicant per set punts, 83 a 76.