El Lima Horta ha tornat al camí de la victòria després de guanyar per 69 a 51 l’Uni Girona. La setmana passada, el conjunt hortenc va encaixar la segona derrota de la temporada davant l’Almeda, però l’equip de Sergio Manzano s’ha refet ràpidament. Davant el conjunt gironí, el Lima Horta ha signat un gran partit en què han dominat de principi a fi. Vanesa Verbo, amb 15 punts, ha estat la màxima anotadora.

Inici contundent

El Lima Horta ha sortit a la pista concentrat i amb les idees molt clares. Tant és així, que ha signat un parcial inicial de 6 a 0. Les hortenques no han donat opcions a l’Uni Girona i al final del primer quart ja guanyaven per onze punts de diferència (20-9). Al segon període, les jugadores de Sergio Manzano han aprofitat l’encert des del llançament de triple per ampliar la renda. De fet, al descans el resultat ha estat de 39 a 25 favorable al Lima Horta.

Sense afluixar

A la represa, el Lima Horta no ha afluixat i no ha donat cap opció al conjunt visitant. Amb una sòlida defensa i un gran atac, les de Sergio Manzano han seguit ampliant la distància al marcador. Al tercer quart, les hortenques han aconseguit la màxima diferència de tot el partit, 29 punts (56-27). En els últims minuts de partit, l’Uni Girona ha fet un pas endavant i ha retallat distàncies amb un parcial de 2 a 10 (62-43). Tot i això, el Lima Horta ha mantingut el control del partit i ha segellat una important victòria per 69 a 51 per continuar a la segona posició de la classificació.