El Terrassa, que venia d’arrencar un valuós empat del camp del Sant Andreu, ha vist com l’Horta s’ha avançat en la primera ocasió que ha tingut. A la sortida d’una falta ha estat Castillo, que ha rematat per fer el 0 a 1. El Terrassa, conscient que es jugava la classificació per a la promoció d’ascens, ha estat a punt d’empatar, però Andrés ha salvat el gol. I abans del descans ha estat Nolla qui, després d’una jugada individual, ha estat ben a prop de marcar, però el xut ha sortit fregant el pal.
La segona part ha estat molt entretinguda amb ocasions i gols a les dues àrees. L’Horta ha estat a punt de fer el segon amb aquesta rematada de Genis, que s’ha estavellat al travesser. I aleshores ha arribat l’empat del Terrassa. L’ex de l’Europa Xavi Civil ha fet l’1 a 1, però l’alegria egarenca ha durat ben poc, només quatre minuts. El temps que ha trigat Javi per tornar a posar l’Horta per davant en el marcador. Un gol que ha celebrat amb el tècnic Nacho Castro. El tram final del matx ha estat de traca i mocador. El Terrassa, obligat a sumar per no perdre plaça de promoció d’ascens, ha empatat. El xut de Daisuke topa amb el pal i després Carreón marca a plaer.