L’Hospitalet li ha fet el passadís de campió a l’Espanyol B i després s’ha mostrat molt efectiu. En la primera que ha tingut ha marcat. Ha estat el pitxitxi, Pedro Manzi, qui ha fet l’1 a 0. És el 15è gol del davanter. Els blanc-i-blaus mai no s’han trobat còmodes i els ha costat molt crear perill. La més clara aquest xut de Puado. Els riberencs haurien pogut fer el segon en aquesta falta, però el xut de Dani Fernández ha topat amb el pal. I també ha pilota aturada gran ocasió per l’Hospi. La rematada de Losada l’ha salvat Yari amb les dues mans. la represa, l’Espanyol B ha buscat el gol de l’empat i aquest ha arribat en aquest excel·lent llançament de falta d’Alex López. I només uns minuts més tard ha estat Puado qui hauria pogut capgirar el macador. L’Hospitalet, però, no ha renunciat a res i Manzi ha obligat Yari a fer una gran aturada. Quan no ha pogut fer res el porter blanc-i-blau ha estat a l’últim segon de partit. La gardela de Reinoso, que ha donat la victòria a l’Hospi, era imparable.

CE L’Hospitalet – RCD Espanyol B: el partit

A la Ciutat Esportiva va guanyar l’Espanyol B per 2 a 1

En el partit de la primera volta, el filial blanc-i-blau es va imposar per 2 a 1. Javier Puado va avançar el filial en el minut 20. Ja a la segona par,t i en un llançament de falta, Ñoño va empatar en el 54 i 22 minuts més tard va arribar el segon i definitiu de l’Espanyol B, que va ser obra de Max Marcet.