El Sant Andreu, conscient que no pot deixar escapar cap punt si vol aspirar al segon lloc de la classificació, ha sortit molt intens i ràpidament ha disposat d’una primera ocasió per marcar. El xut de Ton Alcover ha anat al travesser. Les oportunitats han arribat una darrera l’altre. Tant Kuku, com Oscar Muñoz, com Alfred haurien pogut fer el primer, però la pilota es resistia a entrar. La mala notícia per als andreuencs ha arribat a la mitja hora de joc, quan Kuku, lesionat, ha hagut d’abandonar el camp amb cadira de rodes.

Els quadribarrats, però no han afluixat i al final la insistència ha tingut premi. A l’últim minut de la primera part la centrada d’Alfred l’ha rematat Josu fent el 0 a 1. Molta alegria en la celebració del davanter del Sant Andreu. A la represa el Gavà, que sabia que si perdia seria equip de Primera Catalana, ha buscat l’empat, però entre el bon treball defensiu dels d’Azparren i Segovia han impedit el gol dels Baix Llobregat.

I quan més atacaven els locals ha arribat el gol de la sentencia del Sant Andreu. Ha estat ja en temps de descompte. Alfred en un contraatac ha definit perfectament davant la sortida de Busquets. La victòria del Sant Andreu manté els d’Azparren en tercer lloc a només un punt del segon i envia el Gavà a Primera Catalana.