L’Europa rebia el Granollers mirant cap amunt a la classificació i amb l’esperança de treure un bon resultat que els apropés al somni del play-off. Els de Joan Esteva han tingut el control de la pilota durant tota la primera meitat, però la manca de profunditat no ha permès que generessin gaires ocasions. El Granollers es replegava i buscava un contracop que finalment han trobat. Samu ha descarregat per Kilian, que ha estat superior en velocitat i que ha definit davant Arnau amb molta classe. Els de Joan Esteva no han desistit en l’intent d’empatar, però sense precisió en els últims metres. Abans del descans, els visitants han pogut ampliar la distància però el xut de Kilian ha marxat llepant el pal.

L’Europa estava avisat i, a la represa, Samu ha sentenciat el matx amb dos gols en cinc minuts. El davanter del Granollers ha marcat el 2 a 0 a porta buida i tercer amb un xut potent que Arnau no ha pogut refusar. Encara quedaven 35 minuts, però els escapulats ja ho han vist molt difícil. De fet, podria haver arribat el quart, però ni Narcís ni Kilian no han estat encertats davant el porter gracienc. Amb aquesta derrota l’Europa diu pràcticament adeu a les opcions de disputar el play-off i haurà de buscar al·licients per continuar competint. El primer, dissabte vinent en el derbi davant el Sant Andreu.