El Cornellà s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya absoluta, després de guanyar l’Horta en una final igualada i emocionant per 2 a 3.

Primera part entretinguda i molt moguda. De fet, només havien passat tres minuts del xiulet inicial, quan ha arribat el primer gol. Domi Berlanga ha engaltat un magnífic xut des de fora l’àrea, qua ha fet inútil l’estirada de Ramón.

Les coses es posaven de cara per a l’Horta, però el Cornellà ha reaccionat amb rapidesa, només set minuts més tard ha empatat el partit. Fall de cap ha fet l’1 a 1. Els del Baix Llobregat s’han fet amb el domini i han capgirat el marcador. Aquest cop ha estat Mújica qui no ha fallat davant Andrés.

L’Horta no s’ha rendit i ha buscat el segon i aquest ha arribat just abans del descans. Gran acció individual del capità Edgar Tejada, que ha definit perfectament davant Ramón. Amb 2 a 2 s’ha arribat al descans. La segona part ha estat més tranquil·la. Els nervis han arribat en aquest gol anul·lat a l’Horta. L’àrbitre ha considerat que hi havia fora de joc. Els hortencs han protestat, però no hi hagut res a fer. I només cinc minuts més tard ha arribat el tercer del Cornellà. El lateral Valentín Merchán ha definit amb qualitat davant Andrés.

Els del Baix Llobregat es tornaven a posar per davant. Aleshores l’Horta s’ha fet amb el control de la pilota, però no ha aconseguit empatar. L’ocasió més clara aquest xut de falta de Galeano.