Els nervis i les imprecisions han estat els grans protagonistes dels primers minuts. Cap dels dos equips aconseguia treure’s la tensió i la responsabilitat del damunt i, per tant, s’ha vist molt poc futbol. Tot plegat ha canviat a la mitja hora de joc. Una centrada de Varese l’ha rematat Adri Felius a l’interior de l’àrea. El gol en lloc de tranquil·litzar els del Guinardó i aconseguir el domini del partit ha provocat que el Manresa tingués més d’una i de dues ocasions per empatar. Amb el que no comptaven els manresans era que Barragán aturaria qualsevol intent de marcar.

La segona part ha començat amb un ensurt  per al Martinenc. Manel Sala des de ben lluny ha estat a punt de sorprende Barragán, però la pilota no ha acabat entrant. I just després ha estat Roland qui hauria pogut fer el segon dels vermells, però el xut s’ha perdut desviat. Aquesta ocasió de Roland ha estat un miratge, ja que han estat els visitants els qui han generat més perill en aquesta segona, però s’han trobat amb un Barragán molt encertat. Ja en temps de descompte, la jugada polèmica del partit. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Roland. El col·legiat ha considerat que el davanter del Martinenc estava en fora de joc. Els últims minuts han estat trepidants. Manel Sala ha estat molt a prop de fer l’empat per al Manresa, però el xut ha sortit fregant el pal. I en el minut 94 galleda d’aigua freda per al Martinenc, ja que Escamilla ha fet l’1 a 1 definitiu. Un resultat que ho deixa tot obert de cara a la tornada dissabte que ve al camp del Manresa.