El RC Polo partia com a favorit en els play-off de semifinals pel títol de lliga. S’enfrontava a la Reial Societat, equip al que havia superat per la mínima en els dos partits de la lliga regular. I els dos conjunts no han decebut. Amb tot en joc, han protagonitzat un partit molt disputat en el que ha faltat un punt de risc per cada banda.

Les donostiarres han fet molt bé el treball defensiu i han tallat els atacs del Polo que ni tan sols ha pogut aprofitar les jugades de penal córner que podien decantar la balança.

El matx ha acabat sense gols i els dos equips s’han hagut de jugar el tot pel tot en els shoot-outs.

Maider Altuna ha fallat la primera pena màxima de la Real i el Polo ho tenia tot a favor pel passi a la final, però les basques no han fallat més llançaments i en canvi Marta Segú i Olalla Piñeiro no han superat a la portera Marina.

Les noies de la Reial Societat d’hoquei es trobaran amb el Junior de Sant Cugat en una final inesperada, ja que el conjunt català ha eliminat, contra pronòstic, el Club de Campo de Madrid.

Un partit molt seriós de les santcugatenques que han contingut l’atac constant de les madrilenyes que no s’han trobat còmodes en cap moment a la pista.

El conjunt d’Edu Aguilar tampoc ha sabut treure rèdit de les jugades a pilota aturada, al contrari de les catalanes, que han transformat l’única ocasió clara de la que han disposat. Una jugada de penal córner, el seu punt feble durant la temporada, a només trenta segons per al final, els ha donat la victòria per la mínima.

Demà es decidirà el campió de la lliga femenina d’hoquei herba en el darrer partit d’aquesta Final Four entre el Junior i la Reial Societat.