El Polo jugarà la final de la Lliga de Divisió d’Honor d’hoquei herba, després de guanyar per 1 a 0 l’Atlètic Terrassa. L’únic gol l’ha fet Max Plennevaux a l’inici del partit i després els polistes han defensat l’avantatge. El rival a la final serà el Júnior.

El Polo ha fet valer la condició d’amfitrió i s’ha guanyat un lloc a la final, després d’imposar-se per la mínima a l’Atlètic Terrassa. El gol de Max Plennevaux, gairebé a l’inici del partit, ha estat suficient perquè els polistes aspirin a aconseguir una Lliga que fa dues temporades que se’ls resisteix. Els egarencs, actuals campions de la competició, han buscat l’empat amb insistència, però els jugadors de Carlos García Cuenca s’han defensat amb ordre i, fins i tot, han gaudit d’ocasions per fer el segon que no ha arribat. El Polo, que va acabar líder de la fase regular, confia que aquest cop no se li escaparà la Lliga.

A l’altra semifinal s’han vist més gols i ha estat molt emocionant. El Júnior s’ha acabat imposant al Club de Campo per 3 a 2. Els madrilenys s’han avançat amb un 0 a 2 i semblava que ho tenien tot fet, però la reacció dels de Sant Cugat ha arribat a l’últim quart. Dos gols del Júnior han fet embogir els aficionats santcugatencs, però res comparat amb el tercer en l’últim segon. Un gol polèmic, ja que un àrbitre no l’havia donat al principi en entendre que cap jugador del Júnior no l’havia tocat. Després de parlar-ho amb l’altre àrbitre, finalment, el gol ha pujat al marcador i ha donat el passi a la final al Júnior mentre els madrilenys, empipadíssims, intentaven menjar-se els col·legiats.