El Sant Andreu visitarà aquest diumenge el camp del Castelló en l’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B. Nosaltres hem parlat amb el porter andreuenc José Segovia, que ens ha explicat com veu l’eliminatòria i quins són els perills dels castellonencs.

El segon obstacle que ha de vèncer el Sant Andreu per seguir somiant amb l’ascens a Segona Divisió B és el Castelló. Els castellonencs van acabar la Lliga segon i han superat amb comoditat la primera eliminatòria de la fase d’ascens.

El Nou Castàlia té capacitat per a 15.000 espectadors i l’afició blanc-i-negre és una de les més fidels de Tercera. El camp, com el de l’Antequera, és de gespa natural, no com la del Narcís Sala, que és artificial.

El Castelló va confirmar el seu portencial com a local en la primera eliminatòria d’ascens. A la Lliga només hi ha hagut tres partits a casa sense marcar i el Tropezón li va clavar quatre gols al Nou Castàlia per eliminar-lo.

On no arriba el treball de l’equip apareix Segovia. El porter ha fet dos grans partits contra l’Antequera, i s’ha convertit en un dels principals responsables que el Sant Andreu no hagi encaixat cap gol en aquesta primera eliminatòria.

L’objectiu del Sant Andreu és que l’eliminatòria s’acabi decidint al Narcís Sala.