L’Horta ha perdut una bona oportunitat per eixamplar diferències davant el que fins aquesta jornada era el segon classificat, l’Andorra. Els de Xavi Molist han vist com els del Bages han pogut fer el primer gol de l’enfrontament en aquest llançament que ha anat al pal al minut 3. Dos després, el golejador hortenc, Sergi Arranz, ha xutat, però el porter local ha blocat bé la pilota.
En el minut 17, els manresans han aconseguit l’1 a 0 que després ha estat definitiu. L’autor del gol, Javi López.
Marçal Lladó ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser.
Tot i el domini territorial del conjunt hortenc, que ha continuat durant la segona meitat, les ocasions no han estat gaire clares. La insistència dels de Xavi Molist no ha tingut el premi del gol i marxen de Manresa sense cap punt al sarró.