Nens i nenes del futbol base han sortit amb roses verdes i blanques que han ofert al públic femení assitent al Camp de l’Energia. Quelcom màgic ha passat en aquest 23 d’abril perquè primer el Sant Cugat, disfressat de drac dolent, ha ofert tota la seva força davant un Sants que s’ha vist superat per accions a pilota aturada. En només set minuts, Florent després d’un córner, Cristian Fabregat, en pròpia porteria, i Víctor Castro, després d’un servei de falta, han col·locat el 0 a 3 tan sorprenent com esfereïdor.
La sortida d’un cavaller anomenat Sergio Navarro al minut 39 ha estat clau perquè ha revolucionat la batalla. Abans de descansar ha provocat el penal que Gaudioso s’ha encarregat de transformar.
A la represa, els Sant Jordis vestits de verd-i-blancs han sortit amb un esperit guerrer per derrotar un drac que s’ha anat empetitint. Navarro, en el minut 48, ha fet el 2 a 3 i s’ha fet mal, però el cavaller ferit ha continuat dempeus i ha assistit Aleix, que ha fet l’empat a 3 només 10 minuts més tard.
Quedava el més difícil, donari un últim cop d’espasa que derrotés l’enemic. Aleix, un fi estilista ha estat l’heroi que ha fet embogir el públic i les princeses que havien rebut abans les roses. Com era de preveure, el conte i el dia de Sant Jordi ha acabat bé per als interessos del Sants.